Om oss

Säkerhet, trygghet och kunskap

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det kommer till service och reparationer av fordon. Med över 30års erfarenhet i branschen har vi utvecklat en stark kundbas som litar på vår kompetens och hängivenhet till att hålla deras fordon i bästa skick.

Våra Tjänster

Vi erbjuder en bred palett av bilservice och reparationstjänster för alla bilmärken och modeller. Vårt team av erfarna och certifierade mekaniker är redo att hantera allt från grundläggande underhåll till avancerade reparationer. Våra tjänster inkluderar:

  • Service och Underhåll: Regelbundna serviceintervaller är avgörande för att förlänga din bils livslängd och prestanda. Vi erbjuder omfattande servicepaket för att säkerställa att din bil fungerar smidigt.
  • Reparationer: Våra mekaniker har kompetensen och utrustningen för att diagnostisera och reparera en mängd olika fordonsproblem, från motorreparationer till bromssystem och mycket mer.
  • Däck och Hjulservice: Vi erbjuder däckhotell, balansering och byte, samt felsökning av problem med hjul och upphängning.
  • AC- och Kylsystemservice: Håll dig bekväm under alla årstider med våra AC-tjänster och kylsystemreparationer.
  • Elektrisk Diagnostik: Vi kan lösa elektriska problem, inklusive batteribyte, felsökning av elsystem och mer.
  • Dräger kalibrering: Vi utför kalibrering på alla typer av dräger.

Kvalitet och Kundtillfredsställelse

Vi sätter kvalitet och kundtillfredsställelse i första rummet. Vårt mål är att göra din bilreparation så smidig och problemfri som möjligt. Vi använder högkvalitativa reservdelar och avancerad utrustning för att säkerställa att ditt fordon är i bästa skick när du lämnar vår verkstad.

Kontakta Oss

Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina bilservice- och reparationbehov. Kontakta oss idag för att schemalägga en tid eller om du har några frågor. Vår vänliga och kunniga personal finns här för att assistera dig.

Peter Aronsson

VD/Kundmottagare
Tel: 0340-205810
Direkt: 0340-205810
peter@aronssonsbil.se

Robin Aronsson

Verkstadschef/kundmottagare
Tel: 0340-611309
Direkt: 0340-205816
robin@aronssonsbil.se

Christer Drottz

Tekniker
Tel: 0340-611309
Direkt: 0340-205813
christer@aronssonsbil.se

Albin Ingmarsson

Tekniker
Tel: 0340-611309
Direkt: 0340-205815
albin@aronssonsbil.se